Kategóriák

Sajtosrúd

Sajtosrúd
Szép napot Mindenkinek! A legfinomabb sajtos recepttel jöttem. Eddig még nem kóstoltam ennél finomabbat. Megosztom Veletek. Elkészíteni is egyszerű.
Adag: 0
Elkészítési idő:10 P.
Nehézség:1
 

   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
tejföl 20% Adatlap g Frissít 1814.00 417.22 7.80 6.60 40.00 0.00 118.00
tojásfehérje Adatlap db Frissít 82.61 19.00 0.20 4.20 0.10 0.00 0.00
tojássárgája db Frissít 144.60 138.00 0.00 6.20 12.00 0.00 452.00
g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
liszt g Frissít 1320.00 0.00 260.00 0.00 0.00 0.00 0.00
karaván füstölt, ömlesztett sajt Adatlap g Frissít 2312.50 555.00 2.85 33.45 40.95 0.00 150.00
trappista sajt (félkemény) g Frissít 1000.00 952.50 4.00 69.25 70.25 0.00 250.00
rama sütömargarin Adatlap g Frissít 6490.00 1492.70 0.75 0.00 175.00 0.00 0.00
1273g
Összesen:
g
13163.71 3574.42 275.60 119.70 338.30 0.00 970.00
  100.00 g 1034.07 280.79 21.65 9.40 26.58 0.00 76.20
reset Belépés

A hozzávalókat egyszerűen összegyúrjuk, fóliában, vagy letakart edényben pihentetjük (hűtőben) 1-2 órát, de akár néhány napot is:)
sodorjuk kb fél cm vastagságúra és lekenjük felvert tojással, megszórjuk sajttal és a kívánt méretre daraboljuk. Sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük 170fokon, kb 15 percet.
Én kicsit jobban megpirítva szeretem, de ki-ki ízlése szerint süsse. Nagy előnye, hogy a tészta napokkal előre is elkészíthető, és a kész rudacskák napok múlva is nagyon finomak! Eredményes sütögetést!

Forrás: http://www.lautnerbt.info

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.