Kategóriák
Sajtosrúd
Elkészítési idő:10 P.
Nehézség:1
Alapanyag
Név
Mennyiség
energia
kalória
szénhidrát
feherje
Zsír
rost
koleszterin
Összesen:
13163.71
3574.42
275.60
119.70
338.30
0.00
970.00
100.00 g
1034.07
280.79
21.65
9.40
26.58
0.00
76.20
A hozzávalókat egyszerűen összegyúrjuk, fóliában, vagy letakart edényben pihentetjük (hűtőben) 1-2 órát, de akár néhány napot is:)
sodorjuk kb fél cm vastagságúra és lekenjük felvert tojással, megszórjuk sajttal és a kívánt méretre daraboljuk. Sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük 170fokon, kb 15 percet.
Én kicsit jobban megpirítva szeretem, de ki-ki ízlése szerint süsse. Nagy előnye, hogy a tészta napokkal előre is elkészíthető, és a kész rudacskák napok múlva is nagyon finomak! Eredményes sütögetést!
Forrás: http://www.lautnerbt.info
Képek
A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.