Kategóriák
Sajtkrémes Sárgarépa keksz

Elkészítési idő:30 P.
Nehézség:1


Alapanyag
-5 evőkanál reszelt sárgarépa
-2 evőkanál zsírszegény krémsajttal
-4 evőkanál zabkorpa
-2 evőkanál kukorica keményítő
-2 tojásfehérje
-3/4 teáskanál édesítőszer (választható stevia vagy barna cukor)
-1 kis teáskanál fahéj
-opcionális: aszalt gyümölcs
1. Egy tálban keverjük össze a következő hozzávalókat:
krémsajt zabkorpa, kukoricakeményítő, tojásfehérje, fahéj és édesítőszer.
Aszalt gyümölccsel lehet fokozni.
2. A masszát sütópapírra halmozzuk, kis kupacokba.
3. Sütőben 15 percig süssük.
4. Amint kész, hagyjuk kihűlni, és közben elkészítjük a tölteléket.
5. A töltelékhez, keverjük össze egy evőkanál és fél ek. krémsajtot egy kis édesítőszerrel.
ízlés szerint egy pár csepp vaniliaromával megbolondíthatjuk.
Forrás: http://www.labioguia.com/notas/alfajorcitos-dulces-de-zanahoria-con-canela-y-sin-harina
Képek
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.