Kategóriák

Sajtkrémes Sárgarépa keksz

Sajtkrémes Sárgarépa keksz
Sárgarépát nem csak a levesbe szeretjük, ízletes sütemények, desszertek is készíthetőek belőle.A sajtokat általában sós ételekhez fogyasztjuk, kevesen tudják, hogy édességnek is kiváló.
Adag: 4
Elkészítési idő:30 P.
Nehézség:1
 

   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
sárgarépa g Frissít 14.00 16.00 3.20 0.40 0.12 1.20 0.00
zabkorpa g Frissít 105.44 100.48 18.56 3.04 1.28 8.90 0.00
fahéj (fűszer) g Frissít 0.49 0.00 0.16 0.01 0.00 0.00 0.00
krémsajt g Frissít 54.72 0.00 0.66 0.94 5.47 0.00 0.00
tyúktojás (fehérje) Adatlap g Frissít 5.20 1.20 0.07 1.09 0.02 0.00 0.00
nyirfacukor (xiliit) Adatlap g Frissít 21.60 4.97 8.98 0.00 0.00 0.00 0.00
(auck hof) kukoricakeményítő Adatlap g Frissít 238.24 54.80 12.40 1.12 0.18 0.24 0.00
123.2g
Összesen:
g
439.69 177.44 44.03 6.60 7.07 10.34 0.00
  100.00 g 356.89 144.03 35.74 5.36 5.74 8.39 0.00
reset Belépés

-5 evőkanál reszelt sárgarépa
-2 evőkanál zsírszegény krémsajttal
-4 evőkanál zabkorpa
-2 evőkanál kukorica keményítő
-2 tojásfehérje
-3/4 teáskanál édesítőszer (választható stevia vagy barna cukor)
-1 kis teáskanál fahéj
-opcionális: aszalt gyümölcs

1. Egy tálban keverjük össze a következő hozzávalókat:
krémsajt zabkorpa, kukoricakeményítő, tojásfehérje, fahéj és édesítőszer.
Aszalt gyümölccsel lehet fokozni.

2. A masszát sütópapírra halmozzuk, kis kupacokba.

3. Sütőben 15 percig süssük.

4. Amint kész, hagyjuk kihűlni, és közben elkészítjük a tölteléket.

5. A töltelékhez, keverjük össze egy evőkanál és fél ek. krémsajtot egy kis édesítőszerrel.
ízlés szerint egy pár csepp vaniliaromával megbolondíthatjuk.

Forrás: http://www.labioguia.com/notas/alfajorcitos-dulces-de-zanahoria-con-canela-y-sin-harina

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.