Kategóriák

Reklám

loading...

Hírek

Sós gluténmentes palacsinta, tonhallal. Szokatlan, de mindenképpen érdemes kipróbálni, hiszen magas a fehérje tartalma, rost is van benne, de zsír és a cukor viszont kevés. The post Egy szokatlan, de ötletes gluténmentes palacsinta recept appeared first on Gluténérzékenység, Cöliákia, Gabonaallergia.
A környezetvédelem mindig is közel állt a mókusszívemhez, így nem csoda, ha imádom az újrahasznosítós témákat. Most a nyári kánikulára, és a fesztiválokra való tekintettel söröskupakokból fogunk ügyeskedni. Csatlakozol?soros_kupak_ujrahasznositas_2.jpg[...] Bővebben!
Az ELPÉ FM KFT. biztonságtechnika elektronikus területén foglalkozik hasonló megoldásokkal, így az új találmány számukra is fejlődés lehet. Az Anduril érzékelő rendszer mikrohullámok, lézer és kamera együttes munkájával azonosítja be a biztonságtechnika szempontjából fontosnak ítélt mozgó élőlényeket és csak attól óvja meg a kijelölt területet, amitől valóban kell. Bármilyen objektumot is szeretnénk megvédeni az illetéktelen betolakodóktól, legyen...
A NATURBIT gluténmentes termékcsalád három új VEGÁN, gluténmentes olcsó száraztésztával bővült. Gluténmentes fodros kocka, fusili és orsó formákkal. The post Új olcsó és finom gluténmentes tésztacsalád appeared first on Gluténérzékenység, Cöliákia, Gabonaallergia.
Kívánnál valamilyen édességet, de a sütőre már rá se tudsz nézni, ebben a nagy melegben? Mit szólnál ha most egy könnyedebb desszertet készítenél? Ezt a barackos chia pudingot imádni fogod, ha szeretsz új dolgokat kipróbálni! Mindössze 10 percet kell foglalkozz vele, aztán mehet a hűtőbe, és már kész is a hűsítő desszert! The post Blanka barackos chia pudingja – gluténmentes recept appeared first on Gluténérzékenység, Cöliákia, Gabonaallergia.
The post appeared first on Gluténérzékenység, Cöliákia, Gabonaallergia.
Egészségünkhöz, jó közérzetünkhöz hozzátartozik környezetünk tisztasága is. Természetes igényünk van erre, a megvalósítása viszont gyakran komoly kihívást jelent számunkra. The post Takarítás lépései appeared first on Naturahírek Magazin.
Az áfonya azon ritka gyümölcsök egyike, amelynek sok jótékony hatása van, nagyon ízletes és rengeteg felhasználási módja létezik. Sokáig méltatlanul háttérbe szorult ez az apró termés, ma már azonban sokan csodaszerként tartják számon. A boltokban igen borsos ára van, ám sokat spórolhatunk, ha a saját kertünkben termeljük meg az áfonyát. Egy kis odafigyelés mellett nagyon […] The post Áfonya ültetés pofonegyszerűen – egészség egyenesen a kertből!...
Akciós gluténmentes termékek listája 2018. augusztus. Vásárolja meg olcsóbban kedvenc gluténmentes termékeit! The post Gluténmentes akciós lista 2018 augusztus appeared first on Gluténérzékenység, Cöliákia, Gabonaallergia.
Emlékeztek még arra a korszakra, amikor nem tudtuk, hogy mit kezdhetnének a kiürült uborkás üveggel? Hát az a korszak már a múlté. Ezúttal 9 újabb ötletes befőttesüveg felhasználási móddal készültem. Készen állsz egy kis házi alkotásra? Helyes, akkor vágjunk is bele!befottesuveg_felhasznalas_1.jpg[...]...
Barber shop, ahol az ősemberekből sármos férfiak születnek. :) Országszerte gombamód szaporodnak a barber shopok. De mi is az a barber shop? Mit kell róla tudni? Kinek érdemes ilyen helyre járni? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre fogok választ adni a következő írásban, ami rendhagyó módon, egy interjú formájában készült (olyannal, aki már próbálta és rendszeresen jár).
A módszer alapja a mozgástudomány, amely a test-lélek-szellem egységét veszi figyelembe egy manuális terápia során. dr. George Goodheart dolgozta ki és ezzel lehetővé tette életmódunk, életszemléletünk megújítását. A kineziológia olyan életeseményeket tár föl, ami energiaelakadást okozott szervezetünkben, ezzel hatást gyakorolt további életünkre. A terápia során korrigálhatóak, oldhatóak a blokádok, mint félelem, fájdalom vagy fájdalomtól való...