Kategóriák

Reklám

loading...

Glutenfree sweet-shop tour 5. gluténmentes édességek tesztelése

Vica újabb 2 helyet tesztelt le. Gluténmentes sajttortát és egy csokiszökőkutat teszteltek le jegyesével, ez utóbbit egy nagyon romantikus helyen.

The post Glutenfree sweet-shop tour 5. gluténmentes édességek tesztelése appeared first on Gluténérzékenység, Cöliákia, Gabonaallergia.

Horváth Éva – Vica letesztelte rovatunk újabb állomásai:

Sziasztok!

Bocsánat-bocsánat, hogy így eltűntem mostanában, ami a teszteléseket illeti, de rengeteg időmet lefoglalta mostanában az esküvőszervezés.

Édes teher, imádom az egész szervezési folyamatot, de tényleg idő amíg minden szolgáltatót megtalál az ember, megbeszéli velük a teendőket, egyeztetésre kerülnek az elképzelések stb. Épp ezek a megbeszélések szülték meg azonban a legújabb teszteléseket…hiszen valahova meg kell beszélni a találkozókat ????

Jöjjön is hát a soron következő, immáron az ötödik Glutenfree sweet-shop tour!

Costa Coffee – gluténmentes sütemény teszt

Az egyik megbeszélésnek az Allee plázában található Costa Coffee szolgáltatta a helyszínt.

Első alkalommal felfedeztem, hogy kaphatóak náluk gluténmentes ételek, kiszúrtam szendvicset és süteményt is a kínálatban, de akkor még nem járt a cikken eszem, így továbbtereltem a gondolataimat és csak egy kávét kértem.

Legközelebbi egyeztetés alkalmával viszont (nem nagy meglepetés) de éhesen érkeztem, így szinte rá voltam kényszerítve a kóstolásra. Az ilyen kávézók nem tartoznak a pénztárcakímélő helyek közé, pláne nem ha süteményről van szó, még inkább ha ez a sütemény gluténmentes.

gluténmentes sütemény teszt Costa

Na de az éhség nagy úr! Kértem hát egy szelet gluténmentes áfonyás sajttortát, ami élményt nem nyújtott túl nagyot, de a célra megfelelt és gondom se származott belőle.

Amire szeretném felhívni a figyelmet,

hogy kaphatóak olyan italok, amelyeket különféle módon, így megeshet, hogy „gluténosan” ízesítenek, érdemes mindig rákérdezni a választottra, nehogy bajunk származzon belőle!

A Glutenfree sweet-shop tour következő állomása egy valódi romantikázós hely

The post Glutenfree sweet-shop tour 5. gluténmentes édességek tesztelése appeared first on Gluténérzékenység, Cöliákia, Gabonaallergia.


Forrás:
Datum: 2018-02-24 07:52:34