Reklám

Kategóriák

Almamártás

Almamártás
Alma mártást, vagy szószt főként sertés ételek mellé ajánljuk.
Adag: 6
Elkészítési idő:60 P.
Nehézség:1
 
 
 

admin
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
alma g Frissít 105.00 105.00 24.50 1.40 1.05 12.95 0.00
vaj Adatlap g Frissít 573.60 131.93 0.08 0.72 64.88 0.00 0.00
vöröshagyma g Frissít 42.00 40.00 8.30 1.20 0.20 2.00 0.00
citromlé ml Frissít 1.50 1.45 0.30 0.00 0.02 0.00 0.00
bors (fűszer) Adatlap g Frissít 0.08 0.02 1.28 0.21 0.07 0.00 0.00
fahéj (fűszer) g Frissít 4.94 0.00 1.61 0.08 0.02 0.00 0.00
só (fűszer) Adatlap g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
viz ml Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
741g
Összesen:
g
727.12 278.40 36.07 3.61 66.24 14.95 0.00
  100.00 g 98.13 37.57 4.87 0.49 8.94 2.02 0.00
reset Belépés

Pucoljuk meg az almákat, vágjuk ki a mágházat, szeleteljük fel és az apróra vágott hagymával
felhevített vajon letakarva pároljuk fél órán át. Ezután
öntsük hozzá egy bögre alaplevet (jobb híjján vizet) és egy kevés citromlevet.
Füszerezzük fahéjjal, sóval, valamint borssal, majd
pároljuk további 20 percig.
Ha kihült botmixerrel keverjük simára, majd újra melegítsük fel,
keverjünk hozzá egy diónyi vajat és néhány percig főzzük.
Melegen sertéshúsok mellé kínáljuk.

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.