Reklám

Kategóriák

Gluténmentes kakaóscsiga

Gluténmentes kakaóscsiga
Finomság diabosan, gluténmentesen
Adag: 3
Elkészítési idő:10 P.
Nehézség:1
 
 

nagytniki
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
élesztõ g Frissít 5.25 0.00 0.50 0.00 0.00 0.00 0.00
kakaópor Adatlap g Frissít 110.00 25.30 10.50 5.25 0.33 0.00 0.00
tojásfehérje Adatlap db Frissít 41.30 9.50 0.10 2.10 0.05 0.00 0.00
tehéntej pasztörözött (1,5% zsírtart) Adatlap ml Frissít 10.50 2.42 1.06 0.68 0.30 0.00 1.00
kukoricaliszt g Frissít 245.70 58.97 46.41 6.23 1.96 3.78 0.00
rama sütömargarin Adatlap g Frissít 649.00 149.27 0.08 0.00 17.50 0.00 0.00
breads&cakes gluténmentes lisztkeverék Adatlap g Frissít 1708.75 410.10 94.75 3.63 1.00 0.00 0.00
270.5g
Összesen:
g
2770.50 655.55 153.40 17.89 21.14 3.78 1.00
  100.00 g 1024.22 242.35 56.71 6.61 7.81 1.40 0.37
reset Belépés
1.Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk, majd a lisztekkel, folyékony édesítővel és a többi hozzávalóval jól összedagasztjuk és kelni hagyjuk. A megkelt tésztát kinyújtjuk és rászórjuk a kakaóport.
2.Ezután feltekerjük, és 1-1,5 cm-es csíkokat vágunk belőle majd süt‹papírral bélelt tepsiben, 180 fokon, 20 perc alatt megsütjük a tekercseket, amiket a maradék tojássárgával megkentünk.

 

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.