Reklám

Kategóriák

Szemes fasírt

Szemes fasírt
Az egyik legízletesebb fasírt, természetesen, cukor,glutén és tejmentes
Adag: 6
Elkészítési idő:15 P.
Nehézség:1
 
 
 

hunmod
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
fokhagyma g Frissít 29.75 6.84 1.30 0.35 0.02 0.14 0.00
hagyma g Frissít 60.00 58.50 12.00 1.50 0.00 0.00 0.00
sertéshús (kövér) g Frissít 6521.74 1500.00 0.00 85.00 125.00 0.00 0.00
tojás db Frissít 590.00 135.70 0.60 14.00 12.40 0.00 468.00
házi szárazkolbász g Frissít 6665.22 1533.00 3.00 69.00 135.00 0.00 0.00
kukoricaliszt g Frissít 351.00 84.24 66.30 8.90 2.80 5.40 0.00
bors (fűszer) Adatlap g Frissít 0.04 0.01 0.64 0.10 0.03 0.00 0.00
koriander (fűszer) g Frissít 2.98 0.00 0.55 0.12 0.18 0.00 0.00
piros paprika (fűszer) g Frissít 8.46 0.00 1.62 0.42 0.39 0.00 0.00
só (fűszer) Adatlap g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
1064g
Összesen:
g
14229.19 3318.29 86.01 179.40 275.81 5.54 468.00
  100.00 g 1337.33 311.87 8.08 16.86 25.92 0.52 43.99
reset Belépés

Az apróra vágott hagymát összkeverjük a kukorica liszttel, tojással, darálthússal és a fűszerekkel.
Kukorica lisztet annyit tegyünk bele, amenyitől sűrű massza szerű nem lesz.
egy tepsibe rakjuk a húsmasszát, hosszában széthúzzuk egyenletesen, és a közepébe tesszünk egy szál kolbászt.
ez után a masszával betakarjuk, úgy hogy nagyjából a közepén legyen a kolbász.

Be a sütőbe, és 180 fokon 40-50 percet sütjük.

Főzelékekhez ajnálom.

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.