Reklám

loading...

Kategóriák

Répatorta

Répatorta
Emlékeztek a nyuszikás viccre? Répatorta van - cukorbetegeknek is! És ez nem vicc!
Adag: 4
Elkészítési idő:60 P.
Nehézség:2
 
 
 

admin
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
rizsliszt Adatlap g Frissít 754.00 180.96 39.70 3.45 0.30 0.00 0.00
élesztõ g Frissít 10.50 0.00 1.00 0.00 0.00 0.00 0.00
sárgarépa g Frissít 87.50 100.00 20.00 2.50 0.75 7.50 0.00
dió Adatlap g Frissít 655.00 150.65 11.00 19.00 57.00 2.80 0.00
mandula g Frissít 625.00 626.00 7.00 28.00 52.20 3.70 0.00
tojás db Frissít 590.00 135.70 0.60 14.00 12.40 0.00 468.00
vaj Adatlap g Frissít 179.25 41.23 0.03 0.23 20.28 0.00 0.00
fahéj (fűszer) g Frissít 4.94 0.00 1.61 0.08 0.02 0.00 0.00
nyirfacukor (xiliit) Adatlap g Frissít 96.00 22.08 39.92 0.00 0.00 0.00 0.00
579g
Összesen:
g
3002.19 1256.62 120.86 67.26 142.95 14.00 468.00
  100.00 g 518.51 217.03 20.87 11.62 24.69 2.42 80.83
reset Belépés

Megtisztítjuk és karikákra vágjuk a répákat, majd megfőzzük.
Habverővel összekeverjük a tojást és az édesítőt.
Egy tálban összekeverjük a lisztet, az élesztőt és a darált diót,mandulát, vajat
hozzáöntjük a felvert tojást, a darált diót és a péppé nyomkodott répát és egy csipet sót. Összekeverjük.
Egy tortaformát kivajazunk, beleöntjük az elkészített torta tésztát, majd behelyezzük a 180°C fokon elõmelegített sütõbe és 20-30 percig sütjük.
A tortaformában hagyuk kihülni.

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.