Reklám

Kategóriák

zöldséges rízs

zöldséges rízs
Magában nem szeretem a rízst, mert száraz, így általában zöldséggel készítjük.
Adag: 4
Elkészítési idő:15 P.
Nehézség:1
 
 

hunmod
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
kukorica (fözni való) g Frissít 125.00 0.00 24.00 0.00 0.00 0.00 0.00
sárgarépa g Frissít 21.00 24.00 4.80 0.60 0.18 1.80 0.00
zöldborsó g Frissít 90.00 90.00 14.00 7.00 0.70 8.80 0.00
curry (fűszer) g Frissít 0.98 0.00 0.18 0.04 0.04 0.00 0.00
koriander (fűszer) g Frissít 5.96 0.00 1.10 0.25 0.36 0.00 0.00
só (fűszer) Adatlap g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
viz ml Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
fehér rizs (főtt) g Frissít 390.00 0.00 85.80 7.20 0.60 0.00 0.00
1364.3g
Összesen:
g
632.94 114.00 129.88 15.09 1.88 10.60 0.00
  100.00 g 46.39 8.36 9.52 1.11 0.14 0.78 0.00
reset Belépés

A rízst kevés olajon fehérre pirítom.
Felöntöm háromszor annyi vízzel.
Bele szórom az apróra vágott hagymát és megsózom.
(picit fűszerezem)
Rá teszem a fedőt.
Amikor már majdnem megfőtt (10-15 perc), hozzá adom a zöldséget is.
Összekeverem, és készrefőzöm.

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.