Reklám

Kategóriák

Baconos göngyölthús

Baconos göngyölthús
Nem nehéz elkészíteni és igen ízletes recept. természetesen cukor és gluténmentes.
Adag: 4
Elkészítési idő:45 P.
Nehézség:2
 
 

hunmod
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
karaván füstölt, ömlesztett sajt Adatlap g Frissít 1541.67 370.00 1.90 22.30 27.30 0.00 100.00
sertés lapocka g Frissít 2478.40 2360.00 2.40 140.00 191.20 0.00 560.00
házi szárazkolbász g Frissít 2221.74 511.00 1.00 23.00 45.00 0.00 0.00
szalonna, bacon g Frissít 0.00 972.00 0.00 33.60 93.00 0.00 0.00
bors (fűszer) Adatlap g Frissít 0.12 0.03 1.92 0.31 0.10 0.00 0.00
koriander (fűszer) g Frissít 8.94 0.00 1.65 0.37 0.53 0.00 0.00
só (fűszer) Adatlap g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
1208g
Összesen:
g
6250.87 4213.03 8.87 219.58 357.13 0.00 660.00
  100.00 g 517.46 348.76 0.73 18.18 29.56 0.00 54.64
reset Belépés

A lapockát szeleteljük, mad laposra klopfolunk.
jól befűszerezzük.
Hosszában az egyik végébe csíkba rárakjuk a satot, és arra pár karika kolbászt.
a bacont keresztbe helyezzük rá, úgy hogy lelógjon róla, a sajt csíkkal ellntkező irányba (már bánom hogy nem fotóztam)
Felgöngyöljük, majd
fogpiszkálóval össze tűzdeljük.
Szeleteljük a tekercset, a fogpiszkálók közt.
(Én a szeletnyi húst kb 3 részbe vágtam)

A kis tekercseket tepsire rakjuk,
180 fokon, sütőben ropogósra sütjük.
Kár hogy illatot nem lehet felrakni mellé ;)
Hasábburgonyával tálaljuk.

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.