Kategóriák
Paprikáskrumpli
Elkészítési idő:30 P.
Nehézség:1
Alapanyag
Név
Mennyiség
energia
kalória
szénhidrát
feherje
Zsír
rost
koleszterin
Összesen:
3938.15
3079.78
364.34
120.35
199.13
44.00
0.00
100.00 g
94.10
73.59
8.71
2.88
4.76
1.05
0.00
A szalonnát apróra vágva lepirítom,
megszórom korianderrel.
Amikor fehéredik, rászórom a szintén felaprított hagymát.
Amikor a hagyma átlátszó, a felkarikázott kolbászt is beleszórom.
Nem sokkal rá, mehet bele a pirospaprika, alapos elkeverés után
felöntöm vízzel, és beleszórom a felkockázott krumplit, sót és zsályát,
megkavarom és 20-30 perc főzés után kész is van.
Képek
A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.