Kategóriák

Paprikáskrumpli

Paprikáskrumpli
Amikor gyorsan kell valamit főzni, úgy, hogy mindenki ehesse.....
Adag: 8
Elkészítési idő:30 P.
Nehézség:1
 
 
 

   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
pirospaprika g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
csabai szárazkolbász g Frissít 1486.50 1416.00 0.90 59.40 125.70 0.00 0.00
vöröshagyma g Frissít 84.00 80.00 16.60 2.40 0.40 4.00 0.00
fött burgonya g Frissít 1650.00 1580.00 340.00 40.00 4.00 40.00 0.00
koriander (fűszer) g Frissít 14.90 0.00 2.75 0.62 0.89 0.00 0.00
só (fűszer) Adatlap g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
zsálya (fűszer) Adatlap g Frissít 15.75 3.78 3.04 0.53 0.64 0.00 0.00
viz ml Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
sertés szalonna g Frissít 687.00 0.00 1.05 17.40 67.50 0.00 0.00
4185g
Összesen:
g
3938.15 3079.78 364.34 120.35 199.13 44.00 0.00
  100.00 g 94.10 73.59 8.71 2.88 4.76 1.05 0.00
reset Belépés

A szalonnát apróra vágva lepirítom,
megszórom korianderrel.
Amikor fehéredik, rászórom a szintén felaprított hagymát.
Amikor a hagyma átlátszó, a felkarikázott kolbászt is beleszórom.
Nem sokkal rá, mehet bele a pirospaprika, alapos elkeverés után
felöntöm vízzel, és beleszórom a felkockázott krumplit, sót és zsályát,
megkavarom és 20-30 perc főzés után kész is van.

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.