Reklám

Kategóriák

Egresmártás

Egresmártás
Kicsit savanykás, és csodálatos összhangban van sülhúsokkal, vadételekkel.
Adag: 4
Elkészítési idő:15 P.
Nehézség:1
 
 
 

hunmod
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
rizsliszt Adatlap g Frissít 452.40 108.58 23.82 2.07 0.18 0.00 0.00
egres g Frissít 175.00 195.00 40.00 3.00 0.50 17.50 0.00
tojás db Frissít 590.00 135.70 0.60 14.00 12.40 0.00 468.00
fahéj (fűszer) g Frissít 4.94 0.00 1.61 0.08 0.02 0.00 0.00
nyirfacukor (xiliit) Adatlap g Frissít 288.00 66.24 119.76 0.00 0.00 0.00 0.00
654g
Összesen:
g
1510.34 505.52 185.79 19.15 13.10 17.50 468.00
  100.00 g 230.94 77.30 28.41 2.93 2.00 2.68 71.56
reset Belépés

A megtisztított egrest, a cukrot és a füszereket kevés vízben fõni tesszük, s amikor már majdnem puha, a tojásfehérjébõl habot verünk, lazán elkeverjük a liszttel és a tojássárgájával, majd a forró egrest beleszedjük. Jól összekeverjük, hidegen és melegen is tálalhatjuk.

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.