Reklám

loading...

Kategóriák

fasírt

fasírt
Fasírt gluténmentesen. Eleinte gondot jelentett, hogy mivel is szaporítsuk a húst, a zsemle helyett. Íme egy alternatíva.
Adag: 4
Elkészítési idő:30 P.
Nehézség:2
 
 
 

admin
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
fokhagyma g Frissít 23.80 5.47 1.04 0.28 0.01 0.11 0.00
karfiol g Frissít 90.00 87.00 12.00 6.00 0.90 6.90 0.00
sertéshús (kövér) g Frissít 6521.74 1500.00 0.00 85.00 125.00 0.00 0.00
tojás db Frissít 885.00 203.55 0.90 21.00 18.60 0.00 702.00
vöröshagyma g Frissít 63.00 60.00 12.45 1.80 0.30 3.00 0.00
bors (fűszer) Adatlap g Frissít 0.04 0.01 0.64 0.10 0.03 0.00 0.00
piros paprika (fűszer) g Frissít 8.46 0.00 1.62 0.42 0.39 0.00 0.00
só (fűszer) Adatlap g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
963g
Összesen:
g
7592.04 1856.03 28.65 114.61 145.23 10.01 702.00
  100.00 g 788.37 192.73 2.98 11.90 15.08 1.04 72.90
reset Belépés

A karfiolt megfőzzük, és rózsákra szedve összekeverjük a többi hozzávalóval.
A hagymát apróra vágva, a fokhagymát zúzva.
Majd a masszából apró golyókat gyúrunk, és forró olajban kisütjük.
Köretnek valami kevésbé száraz dolgot javasolnék hozzá.

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.