Kategóriák
Mandulás narancstorta
Elkészítési idő:120 P.
Nehézség:1
Alapanyag
Név
Mennyiség
energia
kalória
szénhidrát
feherje
Zsír
rost
koleszterin
Összesen:
3325.24
1583.58
196.84
85.80
116.10
11.55
1404.00
100.00 g
537.20
255.83
31.80
13.86
18.76
1.87
226.82
A 2 narancs héját mosogatószerrel alaposan sikáljuk meg, öblítsük le. Fazákba tesszük, annyi vizet öntönk rá, amennyi ellepi és kb. 40 perc alatt puhára főzzük A megfőtt narancsokat negyedeljük és eltávolítjuk belőlük a magokat. Botmixerrel összeturmixoljuk, hozzáadjuk a xilitet, a vaníliáscukrot, vagy vanílirúd kikapart belsejét, a sütőport, az őrölt mandulát, tovább turmixoljuk és szintén botmixerrel elkeverjük benne az enyhén felvert tojásokat. Kivajazunk, kirizslisztezünk egy formát,beleöntjük a tésztát és kb. 40 perc alatt, 180 fokos sütőben készre sütjük. A kihűlt tortát kiborítjuk a formából és szeleteljük.
Képek
A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.