Kategóriák

Mandulás narancstorta

Mandulás narancstorta
Adag: 0
Elkészítési idő:120 P.
Nehézség:1
 
 
 

   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
narancs g Frissít 120.00 123.00 24.00 1.80 0.60 6.00 0.00
mandula g Frissít 937.50 939.00 10.50 42.00 78.30 5.55 0.00
tojás db Frissít 1770.00 407.10 1.80 42.00 37.20 0.00 1404.00
bezgluten sütőpor Adatlap g Frissít 0.00 0.00 3.00 0.00 0.00 0.00 0.00
nyirfacukor (xiliit) Adatlap g Frissít 360.00 82.80 149.70 0.00 0.00 0.00 0.00
vaníliáscukor g Frissít 137.74 31.68 7.84 0.00 0.00 0.00 0.00
619g
Összesen:
g
3325.24 1583.58 196.84 85.80 116.10 11.55 1404.00
  100.00 g 537.20 255.83 31.80 13.86 18.76 1.87 226.82
reset Belépés

A 2 narancs héját mosogatószerrel alaposan sikáljuk meg, öblítsük le. Fazákba tesszük, annyi vizet öntönk rá, amennyi ellepi és kb. 40 perc alatt puhára főzzük A megfőtt narancsokat negyedeljük és eltávolítjuk belőlük a magokat. Botmixerrel összeturmixoljuk, hozzáadjuk a xilitet, a vaníliáscukrot, vagy vanílirúd kikapart belsejét, a sütőport, az őrölt mandulát, tovább turmixoljuk és szintén botmixerrel elkeverjük benne az enyhén felvert tojásokat. Kivajazunk, kirizslisztezünk egy formát,beleöntjük a tésztát és kb. 40 perc alatt, 180 fokos sütőben készre sütjük. A kihűlt tortát kiborítjuk a formából és szeleteljük.

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.