Reklám

Kategóriák

Répás rakottkrumpli

Répás rakottkrumpli
Egy, olcsó, gyors recept, mely a legtöbb diéta mellett fogyasztható.
Adag: 6
Elkészítési idő:45 P.
Nehézség:2
 
 
 

hunmod
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
fokhagyma g Frissít 29.75 6.84 1.30 0.35 0.02 0.14 0.00
kukorica (fözni való) g Frissít 125.00 0.00 24.00 0.00 0.00 0.00 0.00
sárgarépa g Frissít 105.00 120.00 24.00 3.00 0.90 9.00 0.00
hagyma g Frissít 60.00 58.50 12.00 1.50 0.00 0.00 0.00
zöldborsó g Frissít 90.00 90.00 14.00 7.00 0.70 8.80 0.00
sertéshús (kövér) g Frissít 6521.74 1500.00 0.00 85.00 125.00 0.00 0.00
fött burgonya g Frissít 577.50 553.00 119.00 14.00 1.40 14.00 0.00
koriander (fűszer) g Frissít 5.96 0.00 1.10 0.25 0.36 0.00 0.00
só (fűszer) Adatlap g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
zsálya (fűszer) Adatlap g Frissít 3.15 0.76 0.61 0.11 0.13 0.00 0.00
1863g
Összesen:
g
7518.10 2329.10 196.01 111.20 128.50 31.94 0.00
  100.00 g 403.55 125.02 10.52 5.97 6.90 1.71 0.00
reset Belépés

Héjában megfőzzük a krumplit.(sós vízben)

Közbe felkarikázzuk a répát, apróra vágjuk a hagymát.

A hagymát megdinszteljük és ráborítjuk a darálthúst.
Megszórjuk őrőlt korianderrel, folyamatosan kevergetni kell, különben össze áll a husi.
Amikor már a hús kezd megsülni mehet bele a borsó és a kukorica (én mexikói zöldségkeveréket használtam), mjas a zsálya is, és egy kevés fokhagyma.
Amire a zöldségek megpuhúlnak, a krumplink már meg is főtt, a húst ne felejtsük el levenni a tűzről.(el is zárhatjuk, hisz már nem kell)

felkarikázzuk a megpucolt főtt krumplit egy jénaiba tesszük, egyenletesen, közbe sózunk.
Ha elfedte az edégyt, mehet rá a dinsztelt hús, aztán a felkarikázott répa, majd még egy réteg krumpli.
A jénait lefedjük és a sütőbe 180 fokon addig sütjük, míg a répa puha nem lesz (1 óra)
levesszük a jénai tetejét, vagy fóliát, és picit megpirítjuk, lehet rá sajtot reszelni, nálunk sajnos nem fér bele.

Ezek után csak tálalni kell!

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.