Reklám

Kategóriák

Fügés Piskóta

Fügés Piskóta
Ezt a receptet a Donna magazin receptversenyére küldték be, és oltári jó!
Adag: 0
Elkészítési idő:45 P.
Nehézség:2
 
 

admin
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
méz g Frissít 132.00 122.40 32.40 0.00 0.00 0.00 0.00
sárgabarack g Frissít 90.00 96.00 20.00 1.80 0.20 7.20 0.00
mogyoró g Frissít 1380.00 1220.00 18.00 56.00 127.00 6.40 0.00
tojás db Frissít 1180.00 271.40 1.20 28.00 24.80 0.00 936.00
füge (friss) g Frissít 214.50 204.00 48.00 3.00 0.90 9.00 0.00
sütőpor g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
754g
Összesen:
g
2996.50 1913.80 119.60 88.80 152.90 22.60 936.00
  100.00 g 397.41 253.82 15.86 11.78 20.28 3.00 124.14
reset Belépés

ELKÉSZÍTÉSE

Először a tojásokat felverjük, majd a mogyoró port, mézet, sütőport és az apróra felvágott szárított gyümölcsöket összekeverjük.

150 fokra a sütőt felmelegítjük, majd a sütőformába fóliát teszünk és az összekevert masszát beletesszük, sütőbe tesszük 30 percre.

Fél óra múlva befedjük fóliával és még egy fél órát sütjük.

Ha kihűlt, vékonyan felszeleteljük és tálaljuk.

Jó étvágyat mindenkinek!

Forrás: http://www.magazinedonna.hu

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.