Reklám

loading...

Kategóriák

Almás pite

Almás pite
Alma, alma, alma :) pitébe vele!!! :)
Adag: 0
Elkészítési idő:90 P.
Nehézség:1
 
 

nagytniki
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
alma g Frissít 150.00 150.00 35.00 2.00 1.50 18.50 0.00
tejföl 20% Adatlap g Frissít 544.20 125.17 2.34 1.98 12.00 0.00 35.40
tojás db Frissít 295.00 67.85 0.30 7.00 6.20 0.00 234.00
kukoricaliszt g Frissít 702.00 168.48 132.60 17.80 5.60 10.80 0.00
bezgluten sütőpor Adatlap g Frissít 0.00 0.00 3.00 0.00 0.00 0.00 0.00
schär mix c gluténmentes lisztkeverék Adatlap g Frissít 355.44 85.31 20.16 0.38 0.19 0.91 0.00
gluténmentes linzerpor (m-gel) Adatlap g Frissít 1210.44 278.40 18.90 0.03 0.09 8.10 0.00
xilovit zero Adatlap g Frissít 0.00 0.00 43.12 0.00 0.00 0.00 0.00
864g
Összesen:
g
3257.08 875.20 255.42 29.19 25.59 38.31 269.40
  100.00 g 376.98 101.30 29.56 3.38 2.96 4.43 31.18
reset Belépés

Keverd el a liszteket a 2 csipet sóval, a sütőporral, morzsold szét benne a margarint és üss bele 1 tojást, majd tégy bele kb. 20-24 g xilovitot, kanalazz hozzá tejfölt, míg gyurható állagot nem kapsz.

Reszelj le kb. fél kg almát, keverj bele fahéjat és kb. 20 g xilovitot.

Vajazz ki egy formát (lehet pitesütő, de én gyümölcstorta formában készítettem el.

Egyengesd, nyomkodd szét benne a tészta kb. 3/4 részét, hogy kibélelje a formát, használtam egy kis barna rizslisztet a tészta keményítéséhez, tapadásmentesítéséhez. Kanalazd bele a kinyomkodott, lereszelt, ízesített almát és a maradék tésztából készíts rá rácsokat.

180 fokos sütőben kb. 40-45 percig süsd!

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.