Reklám

Kategóriák

Mustáros natúrszelet barnarízzsel

Mustáros natúrszelet barnarízzsel
Egy gyorsan elkészíthető, egyszerű étel.
Adag: 4
Elkészítési idő:30 P.
Nehézség:1
 
 
 

admin
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
étolaj Adatlap ml Frissít 900.00 207.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
sertés lapocka g Frissít 1858.80 1770.00 1.80 105.00 143.40 0.00 420.00
vöröshagyma g Frissít 126.00 120.00 24.90 3.60 0.60 6.00 0.00
globus mustár g Frissít 51.90 49.50 4.55 2.40 2.40 0.00 0.00
bors (fűszer) Adatlap g Frissít 0.08 0.02 1.28 0.21 0.07 0.00 0.00
fokhagyma (fűszer) g Frissít 3.31 0.00 0.73 0.17 0.01 0.00 0.00
koriander (fűszer) g Frissít 8.94 0.00 1.65 0.37 0.53 0.00 0.00
zsálya (fűszer) Adatlap g Frissít 6.30 1.51 1.21 0.21 0.26 0.00 0.00
barna rizs (főtt) g Frissít 560.00 0.00 117.50 11.50 4.00 0.00 0.00
1560g
Összesen:
g
3515.33 2148.03 153.62 123.46 151.26 6.00 420.00
  100.00 g 225.34 137.69 9.85 7.91 9.70 0.39 26.92
reset Belépés
A húst ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd
vékonyra klopfoljuk.
(A klopfolás közbe le szoktam takarni fóliával, hogy ne legyen tele a konyha húscafatokkal)
A hagymát felkarikázzuk.
Egy nagy edénybe öntjük az olajat, kis lángra tesszük alatta.
Közbe megfűszerezzük a húst.
Az olajba szoktam tenni egy csipet korriander magot, átveszi az olaj az ízét.
Beletesszük a szelet húsokat, majd amikor fehérre sült, fordítunk rajta.
közbe rászórjuk a hagymát, és amikor a husi mind két fele fehéres, mehet bele a mustár is.
15-20 percet kis lángon, fedő alatt pároljuk, közbe nem árt átforgatni párszor.
És kész is.
Köretnek barnarízst ajánlok hozzá.

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.