Reklám

Kategóriák

Rántott hús tojásmentesen

Rántott hús tojásmentesen
Ez ízre és állagra, pontosan olyan, mint a hagyományos rántott hús.
Adag: 0
Elkészítési idő:45 P.
Nehézség:1
 
 

admin
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
zsemlemorzsa g Frissít 510.00 513.00 109.50 15.00 1.35 1.80 0.00
g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
sertés comb, karaj g Frissít 685.20 652.00 1.60 84.00 32.40 0.00 240.00
napraforgóolaj g Frissít 141.08 134.85 0.00 0.00 14.99 0.00 0.00
zabliszt Adatlap g Frissít 2175.00 522.00 84.00 21.00 9.00 16.50 0.00
kukorica keményítő Adatlap g Frissít 10.47 2.41 2.55 0.00 0.00 0.00 0.00
joghurt Adatlap g Frissít 39.20 9.02 5.39 3.99 0.14 0.00 0.00
789.5g
Összesen:
g
3560.95 1833.27 203.04 123.99 57.88 18.30 240.00
  100.00 g 451.04 232.21 25.72 15.71 7.33 2.32 30.40
reset Belépés
A hússzeleteket kiklopfoltam, megsóztam.
A 4 evőkanál joghurtot csomómentesen elkevertem az 1 teáskanálnyi keményítővel és egy csipet sóval.
A lisztet és a zsemlemorzsát egy lapos tányérba öntöttem. Mivel nehezen elérhető a tej és tojásmentes zsemlemorzsa, én ezt is itthon készítem el. A szikkadt vizes zsemlét felkockázom, 1 napig hagyom száradni, majd késes robotgéppel ledarálom.
A húst megforgatom a lisztben, utána a joghurtban, végül a zsemlemorzsában.
Forró olajban kisütöm, papírtörlőn leitatom.
Szerintem a lehet szójajoghurtot zabtejszínt vagy más növényi tejszínt is használni.
Forrás: http://zabtej.blogspot.hu

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.