Reklám

Kategóriák

Kakaós sütemény

Kakaós sütemény
diabetikus, gluténmentes kizárólag kakaóimádóknak
Adag: 0
Elkészítési idő:60 P.
Nehézség:1
 
 

nagytniki
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
kakaópor Adatlap g Frissít 220.00 50.60 21.00 10.50 0.65 0.00 0.00
tojás db Frissít 590.00 135.70 0.60 14.00 12.40 0.00 468.00
étolaj Adatlap ml Frissít 45.00 10.35 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
vanília (fűszer) g Frissít 5.76 0.00 0.25 0.00 0.00 0.00 0.00
bezgluten sütőpor Adatlap g Frissít 0.00 0.00 4.20 0.00 0.00 0.00 0.00
folyékony édesítő ml Frissít 11.90 2.74 0.05 0.00 0.00 0.00 0.00
Vaj g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
schär mix c gluténmentes lisztkeverék Adatlap g Frissít 1777.20 426.53 100.80 1.92 0.96 4.56 0.00
szodabikarbona g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
almapüré ml Frissít 98.00 0.00 23.66 0.28 0.18 0.84 0.00
338g
Összesen:
g
2747.86 625.92 150.56 26.70 14.19 5.40 468.00
  100.00 g 812.98 185.18 44.55 7.90 4.20 1.60 138.46
reset Belépés
A sütőt előmelegítem 180 fokra. A száraz anyagokat összeszitálom.
A nedves anyagokat is alaposan összekeverem, hogy a nyírfacukor elolvadjon. A folyékony édesítő lehet Stevia csepp is, ez az egészségesebb megoldás. A vaníliát is hozzáadjuk, majd a szárazakat egyben beleborítva egyneművé keverjük. 30X20 cms tepsibe sütőpapírt teszek és beleöntöm a masszát, ami elég híg, eloszlatom és beteszem a sütőbe. Tűpróbáig sütöm, kb. 30 perc, utána 10 percet még hagyok neki, csak utána szedem ki sütőpapírostól a tepsiből és sima felületen egyenlő kockákra osztom.

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.