Reklám

loading...

Kategóriák

Barackos tejszínes pulyka

Barackos tejszínes pulyka
Ez egy könnyen elkészíthető recept, jól variálható, és a végeredmény sok üres tányér.
Adag: 4
Elkészítési idő:1 P.
Nehézség:1
 

admin
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
öszibarack befött g Frissít 0.00 450.00 106.00 2.50 1.00 10.00 0.00
vöröshagyma g Frissít 75.60 72.00 14.94 2.16 0.36 3.60 0.00
barna rizs (főtt) g Frissít 336.00 0.00 70.50 6.90 2.40 0.00 0.00
pulyka mell g Frissít 945.00 0.00 0.00 143.50 37.00 0.00 0.00
főzőtejszín g Frissít 325.00 0.00 10.00 7.50 30.00 0.00 0.00
1731g
Összesen:
g
1681.60 522.00 201.44 162.56 70.76 13.60 0.00
  100.00 g 97.15 30.16 11.64 9.39 4.09 0.79 0.00
reset Belépés

A hagymát apróra vágjuk és megfutattjuk korianderes olivaolajban.
majd rászórjuk az apróra vágott pulykamellfilét is. és meghintjük egy kis fahéjjal és sóval.
Amikor megfehérdett rá rakjuk a felaprózott barackot, nem tesz neki rosszat a befőtt leve sem.
fedő alatt hagyjuk picit főni, szükség esetén, egy kis vizet lehet aláönteni.
10perc után vegyük le a gázt, vagy főzőlapot és öntsük rá a főzőtejszínt, folyamatos kevergetés melett összerottyantjuk, majd lekapcsoljuk a tűzhelyet, pár percet hagyjuk fedőalatt állni, majd tálalható a kifőzött rízzsel.

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.