Reklám

Kategóriák

humusz

humusz
A humuszból remek reggeli lehet kenyérre vagy kiflire kenve, de akár pitában is tálalhatod, sőt, salátákhoz is kitűnő választás. Ráadásul nagyon hamar elkészül, és hűtőben akár két-három hétig is eláll.
Adag: 20
Elkészítési idő:20 P.
Nehézség:1
 
 
 

admin
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
fokhagyma g Frissít 41.65 9.58 1.82 0.49 0.02 0.19 0.00
citrom g Frissít 75.00 81.00 6.00 1.20 0.90 6.00 0.00
olivaolaj Adatlap Frissít 15048.00 3461.04 0.00 0.00 1598.40 0.00 0.00
csicseriborsó (száraz) g Frissít 2564.00 2448.00 352.00 152.00 47.20 128.00 0.00
szezámmag g Frissít 142.08 135.84 2.40 4.56 12.00 2.64 0.00
bors (fűszer) Adatlap g Frissít 0.04 0.01 0.64 0.10 0.03 0.00 0.00
1148g
Összesen:
g
17870.77 6135.47 362.86 158.35 1658.55 136.83 0.00
  100.00 g 1556.69 534.45 31.61 13.79 144.47 11.92 0.00
reset Belépés

A csicseriborsó-konzervet a levével együtt öntsd egy lábosba, és forrald fel. Ezután húzd le a tűzről, és szűrd le, de a levét tedd félre.

A csicseriborsót az áttört fokhagymával turmixold össze. Keverd hozzá a kifacsart citromlevet, az olívaolajat és a szezámpürét vagy másik nevén tahinit. Ízlésed szerint sózd, borsozd.

A főzőléből keverj annyit hozzá, hogy kicsit folyékony állagú legyen a massza. Tedd hűtőbe néhány órára, majd tálalhatod is kenyérre kenve vagy akár tortillával is.

 

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.