Reklám

loading...

Kategóriák

Gluténmentes kenyér

Gluténmentes kenyér
Nagyon jó állagú hajdinás kenyér.
Adag: 10
Elkészítési idő:90 P.
Nehézség:2
 
 
 

admin
   

Alapanyag

Alapanyag:
Mennyiség: Hozzáad
Név Mennyiség energia kalória szénhidrát feherje Zsír rost koleszterin
g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
lenmag g Frissít 62.88 60.16 4.62 3.84 4.94 6.24 0.00
viz ml Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
köles liszt g Frissít 746.00 0.00 146.20 21.60 8.60 0.00 0.00
kókuszdió olaj g Frissít 206.88 0.00 0.00 0.00 24.00 0.00 0.00
alnatura bio puffasztott amaránt Adatlap g Frissít 727.68 167.37 29.76 7.01 4.22 3.02 0.00
szodabikarbona g Frissít 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
útifű maghéj Adatlap g Frissít 30.00 6.90 0.96 0.60 0.12 20.40 0.00
barna rizsliszt Adatlap g Frissít 3026.00 695.98 154.80 13.80 4.80 0.00 0.00
hajdinaliszt (dénes ottó) g Frissít 2958.00 680.34 150.00 16.00 4.00 0.00 0.00
1317g
Összesen:
g
7757.44 1610.75 486.34 62.85 50.69 29.66 0.00
  100.00 g 589.02 122.30 36.93 4.77 3.85 2.25 0.00
reset Belépés

60 dkg lisztkeverék (20 dkg hajdinaliszt, 20 dkg barna rizsliszt, 20 dkg kölesliszt és 2 e.k. lenmagliszt)
6 evőkanál puffasztott amaránt
3 evőkanál útifű maghéj
1 mokkáskanál só
1 mokkáskanál szódabikarbóna
6 dl jó meleg víz
3 e.k. kókuszolaj
2 evőkanál lenmag vagy lenmagpehely
Összedolgoztam

Kicsit pihentettem (10-15 perc).
Kiborítottam, kicsit meggyúrtam és cipót formáltam belőle.
Előmelegített sütőben 15 percig teljes hőfokon sütöttem, majd lentebb vettem a lángot és még sült úgy 40 percet.
 
Forrás: (facebook)

Képek



A megjelenő értékek kalkulált értékek, melyek a hozzávalók összetétel minőségétől,gyártótól függően eltérhetnek az általunk tárolt adatoktól!
Ezért csak iránymutatónak haszálhatóak, ebből adodó esetleges károkért a felelőséget nem tudjuk vállani.